Ambachtelijk ijs


Smaakbeleving
Wilt u ijs verkopen met een ambachtelijke smaakbeleving? Dan zit u bij Icetech goed! Wij zorgen ervoor dat klanten terugkomen om de echte smaakbeleving te ervaren. Het is mogelijk om diverse soorten ijs te bereiden. Denk hierbij aan een overheerlijk bolletje stracciatella, vanille, aardbei en nog veel meer!

“Icetech, voor ijs met beleving”

Overheerlijk ambachtelijk ijs bereidt u met de ijsbereiding machines van Cattabriga. Er zijn diverse soorten machines verkrijgbaar. Wilt u meer weten? Wij adviseren u graag.

Overzicht machines voor ijsbereiding
Met de ijsbereiding machines van Icetech produceert u ambachtelijke ijs op uw locatie. Benieuwd naar onze ijsbereiding machines? Wij presenteren ze hieronder. Klikt u op de button voor specificaties.


Cattabriga Pasteurisatieketels
Kies uit diverse modellen. Bekijk de complete range en de specificaties via de knop. Icetech adviseert u graag welke Cattabriga pasteurisatieketel het beste bij u past.


Cattabriga IJsbereiders
U kunt kiezen uit diverse modellen voor ijsbereiding. Icetech biedt keuze uit horizontaal, verticaal of tafelmodel en adviseert u de beste oplossing.


Multifunctioneel – pasteurisatie en ijsbereiding in één
Slim en multifunctioneel – dat zijn de multifunctionele ijsbereiders van Cattabriga waarmee u pasteuriseert en ijs bereidt in één. Via onderstaande knop vindt u meer informatie over de complete range en specificaties. Uiteraard adviseren wij u graag op maat.


Custard
De Cattabriga Cremomatic is uitstekend geschikt voor de bereiding van o.a. ijsmix, chocolade, banketbakkersroom en ganache creme.