Ambachtelijk ijs


Smaakbeleving
Wilt u ijs verkopen met een ambachtelijke smaakbeleving? Dat begint met de juiste machines en ingrediënten. Icetech adviseert en levert u apparatuur voor ambachtelijke ijsbereiding. Onze technische specialisten verzorgen de service en het onderhoud. Eén partij, één contactpersoon.

Door het brede assortiment is mogelijk om diverse soorten ijs te bereiden.

“Icetech, voor ijs met beleving”

Overzicht machines voor ijsbereiding
Met de ijsbereiding machines van Icetech produceert u ambachtelijke ijs op uw locatie. Benieuwd naar onze ijsbereiding machines? Wij presenteren ze hieronder. Klikt u op de button voor specificaties.


Cattabriga Pasteurisatieketels
Kies uit diverse modellen. Bekijk de complete range en de specificaties via de knop. Icetech adviseert u graag welke Cattabriga pasteurisatieketel het beste bij u past.


Cattabriga IJsbereiders
U kunt kiezen uit diverse modellen voor ijsbereiding. Icetech biedt keuze uit horizontaal, verticaal of tafelmodel en adviseert u de beste oplossing.


Multifunctioneel – pasteurisatie en ijsbereiding in één
Slim en multifunctioneel – dat zijn de multifunctionele ijsbereiders van Cattabriga waarmee u pasteuriseert en ijs bereidt in één. Via onderstaande knop vindt u meer informatie over de complete range en specificaties. Uiteraard adviseren wij u graag op maat.


Custard
De Cattabriga Cremomatic is uitstekend geschikt voor de bereiding van o.a. ijsmix, chocolade, banketbakkersroom en ganache creme.