Feestelijke heropening Neusje van de Zalm


Afgelopen week, op 23 juni, vond de feestelijke heropening plaats van het Neusje van de Zalm in Heerenveen. Het Neusje van de Zalm was sinds jaar en dag gevestigd in een kiosk op het Molenplein te Heerenveen. In verband met herinrichting van het gebied moesten de eigenaren op zoek naar nieuwe huisvesting. De nieuwe huisvesting werd gevonden op Molenplein nummer 12.

Passie voor het vak
De eigenaren (Imke, Petra en Benno Klaver) zijn mensen met hart voor hun bedrijf. Ze gaan voor kwaliteit in alle facetten, weten wat ze willen maar waarderen ook de oplossingen die worden aangedragen. Met de inrichting van het nieuwe pand voor de boeg, gingen ze op zoek naar een partner om dit bijzondere project mee vorm te geven. Zo kwamen ze als eerste bij Müller Horeca Apparatuur terecht.

Al tijdens het inventarisatiegesprek met eigenaar Douwe Müller werd duidelijk dat er een chemie was om dit project samen tot een mooi resultaat te brengen. En dat is zeer geslaagd. Vanaf het eerste begin tot en met de oplevering werd heel fijn en hard samengewerkt. Er werd gekozen voor een HR visbakwand van de Kuiper en strakke visvitrines. Deze lijn werd doorgezet in een strakke inrichting. Het resultaat: een schitterende zaak en een echte aanwinst voor Heerenveen.

Bij binnenkomst valt meteen de op maat gemaakte rvs counter op waarin het logo van het neusje van de Zalm verwerkt is. Daarnaast de prominente plek voor de haringsnijtafel die prachtig in de counter is verwerkt. Deze is mobiel, zodat de tafel op de dagen van de nieuwe haring buiten geplaatst kan worden.

De zaak is heerlijk fris en praktisch ingericht. Een locatie waar de familie Klaver nog jaren mee vooruit kan, waar klanten zich zeker welkom zullen voelen en ze kunnen genieten van topkwaliteit producten met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Voor Müller Horeca Apparatuur een project met een gouden randje en waar met een trotse glimlach op wordt teruggekeken. Imke Petra en Benno, heel veel succes en ontzettend bedankt voor jullie complimenten.