IceCare: uw ijsmachine het hele seizoen in topconditie


Uw ijsmachine wilt u het hele seizoen startklaar hebben staan. Daarvoor is service en onderhoud nodig, waarvoor Icetech uw vaste partner is. Maar om uw ijsmachine en uw product in topconditie te houden is regelmatig reinigen onmisbaar. Met ons IceCare-reinigingscontract bent u er zeker van dat uw ijsmachine altijd klaar staat voor het perfecte ijsje.

IceCare: wat is het?

Iedere 6 weken moet uw ijsmachine grondig gereinigd worden. Dat is secuur en belangrijk werk. U kunt zich voorstellen wat de gevolgen kunnen zijn als de ijsmachine onzorgvuldig wordt gereinigd, vaak het gevolg van gebrek aan tijd of kennis. Daarom biedt Icetech totale ontzorging met IceCare: uw ijsmachine wordt iedere 6 weken gereinigd door een HACCP-gecertificeerde reinigingsspecialist van Icetech. 

Icetech, voor ijs met beleving Kiezen voor een machine van Icetech betekent kiezen voor toekomst. Met overheerlijke softijsjes, frozen yoghurt, ijsbereiding en milkshakes. Naast het leveren van deze producten doen wij ook het onderhoud.

Waarom kiezen voor IceCare?

Hygiëne is cruciaal. Dat geldt zeker voor uw ijsmachine. IceCare zorgt ervoor dat uw ijsmachine het hele seizoen door in topconditie is. Kleine veranderingen in de ijsmachine of symptomen van slijtage worden in een vroeg stadium opgemerkt en aangepakt, wat stilstand en hoge reparatiekosten kan voorkomen. 

Reiniging en onderhoud

Valt tijdens de reinigingsbeurt iets op waarvoor een monteur moet worden ingeschakeld, dan kan dit direct ingepland worden. Slijtagegevoelige onderdelen worden conform de daarvoor geldende intervallen tijdig vervangen; denk bijvoorbeeld aan o-ringen en schrapers. Zo voorkomt u met IceCare stilstand door storing en verhoogt de levensduur van uw machine. U kunt er binnen het IceCare-contract ook voor kiezen om de laatste reinigingsbeurt te combineren met een onderhoudsbeurt en daarmee de volledige reiniging en onderhoud vastleggen in heldere afspraken.

Sluit nu uw IceCare-reinigingscontract af

Wilt u geen omkijken meer naar de reiniging van uw ijsmachine? Specialistische kennis op vaste tijden in huis en werken volgens HACCP-regels? Zekerheid over het juiste gebruik van de juiste reinigingsmiddelen? Aanzienlijke beperking van het risico op storingen en de daarmee samenhangende (faal)kosten? Met IceCare sluit u een reinigingscontract af waarmee u uw ijsmachine seizoen na seizoen in topconditie houdt.

Bel 088 – 423 83 24 voor meer informatie, of mail naar info@icetech.nl voor het afsluiten van IceCare voor uw ijsmachine.