Combimachines


Voor de Nederlandse horeca biedt Icetech een complete lijn ijs / milkshake combimachines. Samen met Gel Matic, een Italiaans topmerk met verkooppunten over de hele wereld, is een unieke machine gebouwd voor de Nederlandse markt.

Combimachine voor café en snackbar

De Gel Matic Unica is speciaal ontwikkeld voor cafés en snackbars die softijs en milkshake verkopen, maar waar niet volcontinu softijs of milkshake verkocht wordt. Bewust is gekozen voor een 3,5 liter ijscilinder. Daardoor is de capaciteit van de Unica ongeveer 35 kg softijs per uur (500 ijsjes van 70 gram) en maakt u met gemak 40 – 50 milkshakes per dag. De lange, dunne cylinder waarborgt een consistente kwaliteit en homogeen product.

Meer weten over de Gel Matic Unica?

Combimachine voor toplocatie

De Gel Matic Doppio is speciaal ontwikkeld voor ketens en toplocaties waar altijd softijs en milkshake beschikbaar moet zijn. De machine is gebouwd om milkshake na milkshake na milkshake te tappen. Met de Gel Matic Doppio staat continu 8 liter milkshake klaar voor uitgifte. Voor softijs kunt u kiezen uit een uitvoering met 2,5 liter of 3,5 liter ijscilinder. De Gel Matic Doppio is daarmee een betrouwbare combimachine op drukke locaties.

Meer weten over de Gel Matic Doppio?

Daag ons uit! Hoeveel ijs en milkshake verkoopt u nu op een topdag? En wat zou u graag willen? Douwe is bereikbaar op 088 – 4238324 of mail douwe@icetech.nl.