Softijs en Milkshake machines


Gel Matic combi machines

Gel Matic bied vanaf 2014 een volledig doorontwikkelde range softijs en milkshake machines aan om volledig aan uw wensen te kunnen voldoen.

Doppio

De Gel Matic SHG-M 250 HTP of kortweg de Doppio genoemd is bedoeld voor die locaties waar continue zowel ijs als shake voor handen moet zijn. De machine is gebouwd om shake, na shake, na shake te kunnen tappen. U heeft met deze machine continu 8 liter shake klaar staan voor uitgifte. Daarnaast kunt u kiezen uit een uitvoering voor 2,5 of 3,5 liter ijscilinder. Hierdoor is de Doppio een zeer betrouwbare partner op drukke locaties.

 

Unica

De Gel Matic SHG-H 150 HTP of kortweg genoemd de Unica is een machine die exact bedoeld is voor locaties waar ijs en shake voor handen moet zijn, maar waarbij er niet continu elke 5 seconden een shake getapt hoeft te worden. Door toepassing van een lange 3,5 liter ijscilinder heeft u een hoge ijsproductiecapaciteit van 35 kg/ per uur (500 ijsjes van 70 gram). Deze grotere cilinder inhoud zorgt ervoor dat u met gemak 40 – 50 shakes per dag kunt maken.